Zavarovanja
Zavarovanja

 

ZAVARUJTE, ne čakajte in NE TVEGAJTE!

 

#zavarujoddoma

 

 

Zavarovanje avta, premoženja in druga zavarovanja po vaši meri

 

Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali najti zavarovanje po vaši meri 

ZAVAROVANJE PODJETJA

Pridobite si zvestega partnerja in strokovnjaka na zavarovalnem trgu.

AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE

Poleg tehnične brezhibnosti vozila je poglavitno, da zavarujete sebe, sopotnike in vozilo, zato vam svetujemo, da sklenete kakovostno avtomobilsko zavarovanje.

PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE

Naš dom je svet v malem. Vsakdo si ga uredi po svojem okusu, željah in zmožnostih ter vanj vloži tudi del sebe. Nepričakovani dogodki, kot so naravne nesreče, vlom, rop in drugo, lahko hitro porušijo naše ravnovesje. Zagotovite si kritje za morebitno povzročeno škodo in miren spanec.

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Zagotovite si varnost družine in najbližjih ter na drugi strani dolgoročno varčevanje in nalaganje denarja za varnejšo prihodnost s sklenitvijo življenjskega zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

Da bi se izognili visokim stroškom zdravstvenih storitev, zdravil, tehničnih pripomočkov itd. vam svetujemo sklenitev ustreznega zdravstvenega zavarovanja.

NEZGODNO ZAVAROVANJE

Svoj prosti čas ljudje preživljamo različno. Nekateri potujemo, drugi se ukvarjamo s športom, tretji pa preprosto uživamo v svojem prostem času. Ker se največ nezgod pripeti v našem prostem času in ne pri opravljanju poklica, torej v službi, vam svetujemo sklenitev kakovostnega nezgodnega zavarovanja, da boste vse radosti v življenju počeli z dobrimi občutki.

TURISTIČNO ZAVAROVANJE

Za vaše brezskrbno potovanje v tujino vam svetujemo, da se zavarujete pred nepredvidenimi dogodki.

 

Reševanje pritožb Krka Zavarovanja