Zavarovanja
Zavarovanja

 

Z zavarovalnico po vašem izboru lahko pri nas sklenete avtomobilsko, premoženjsko, življenjsko, zdravstveno, nezgodno ali turistično zavarovanje.

 

 

Stopite v stik


AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE

Po zakonu o obveznih zavarovanjih v prometu mora lastnik motornega vozila skleniti zavarovanje pred odgovornostjo zaradi uporabe motornega vozila, preden začne vozilo uporabljati v prometu, in zavarovanje obnavljati, dokler je vozilo v uporabi. Če je za vozilo predpisana registracija, sme organ, pristojen za registracijo, izdati prometno dovoljenje šele potem, ko lastnik vozila predloži dokaz o sklenjenem zavarovanju, ki velja za najmanj toliko časa, kolikor bo veljalo prometno dovoljenje.

PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE

Z izbiro pravega zavarovanja si lahko v primeru nesreče ohranite vrednost svojega premoženja in si tako zagotovite brezskrbno prihodnost.

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Osnovni namen življenjskega zavarovanja je zaščita pred finančnimi posledicami neprijetnih dogodkov, kot so trajna ali začasna nesposobnost za delo oziroma za zagotavljanje dohodka, težje bolezni, invalidnost ali smrt. Zato pravočasno poskrbite zase in za svojo družino.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nimate, morate za večino zdravstvenih storitev doplačati sami. To pa pomeni precej visoke stroške, ki lahko ogrozijo vaše zdravljenje in materialno stanje celotne družine.

NEZGODNO ZAVAROVANJE

Ker nesreča nikoli ne počiva in se lahko zgodi komur koli od nas, se zavarujte še danes.

TURISTIČNO ZAVAROVANJE

Se odpravljate v tujino? Poskrbite pravočasno, da nesreča ne bi predstavljala odvečnega izdatka na dopustu ali potovanju.

Za informativni izračun nas pokličite ali se oglasite v naših poslovnih enotah!
Za dodatne informacije nas kontaktirajte po telefonu
051 638 638.