Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki življenjskih zavarovanj

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Kako izbrati življenjsko zavarovanje?

Pri izbiri najbolj primernega tipa življenjskega zavarovanja je potrebno pomisliti na lastne potrebe, finančne zmožnosti, življenjski slog in delo, ki ga opravljamo.

Predvsem pa si je potrebno odgovoriti na nekatera ključna vprašanja:

Gospodinjski stroški

Ali bi lahko naša družina plačevala življenjske stroške in ohranila življenjski slog tudi, če se poškodujemo, zbolimo ali celo umremo?

Težje bolezni in invalidnost

Ali bi lahko v primeru zdravljenja, okrevanja ali rehabilitacije lahko sami krili celotne stroške?

Krediti in dolgovi

Ali imamo kredit za nepremičnino in ne želimo, da ga po naši smrti plačujejo naši otroci?

Preskrba otrok

Ali imamo majhne otroke, ki so še vedno odvisni od našega prihodka?

Izpad dohodka

Ali bi lahko tudi v primeru daljše nezmožnosti za delo lahko še vedno plačevali vse mesečne stroške?

Pogrebni stroški in zapuščina

Ali želimo poskrbeti za lastne pogrebne stroške in razbremeniti svoje najbližje v primeru smrti?

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Kaj je življensko zavarovanje in zakaj ga potrebujemo?

Naše življenje je polno nepredvidljivih dogodkov in situacij, ki jih ne moremo vedno preprečiti. Za takšne primere je pomembno, da imamo sklenjeno življenjsko zavarovanje, ki nas in naše najbližje zaščiti pred morebitnimi finančnimi posledicami.

življenjsko zavarovanje

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko časa traja zavarovanje in kakšne so premije?

Življenjsko zavarovanje lahko sklenemo za določeno časovno obdobje ali za nedoločen čas. Zavarovalna doba za življenjska zavarovanja je običajno od 5 let naprej, odvisno od želja in potreb zavarovanca. V tem času moramo redno plačevati mesečne premije, ki so odvisne od višine zavarovalne vsote.

Se preveri moje zdravstveno stanje, ko sklenem življenjsko zavarovanje?

Zavarovalnica zavaruje le popolnoma zdrave osebe, če pa nismo popolnoma zdravi, potem smo lahko zavarovani le pod določenimi pogoji. Ob sklenitvi zavarovanja se s pomočjo vprašalnika preveri naše zdravstveno stanje, navesti pa moramo tudi ime našega osebnega zdravnika. Pri tem je ključnega pomena, da navedemo prave podatke, saj v nasprotnem primeru ob nastanku zavarovalnega primera ne bomo prejeli celotnega izplačila.

Kakšna zavarovalna vsota je priporočljiva za življenjsko zavarovanje?

Ko se odločamo za primerno zavarovalno vsoto so ključnega pomena naše potrebe in življenjski slog. Predvsem je pomembno, da v primeru zavarovalnega primera pokrije naše finančne obveznosti in vsaj za neko obdobje nadomesti izpad dohodka. Pri višini zavarovalne vsote moramo upoštevati tudi višino dohodka, mesečne izdatke, premoženje, število odvisnih oseb, obstoječa zavarovanja in finančne obveznosti.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi