ZAVAROVANJA

Kaj je nezgodno zavarovanje in kaj krije?

Nezgodno zavarovanje poskrbi, da v nezgodi nikoli nismo sami. Zato nam zavarovalnice nudijo različna zavarovalna kritja. Danes ločimo več vrst nezgodnih zavarovanj.

Individualno nezgodno zavarovanje

Individualno nezgodno zavarovanje ponujajo vse slovenske zavarovalnice. Namenjeno je posameznikom, ki se želijo zavarovati za primer nezgode na delovnem mestu ali v svojem prostem času. Nezgodno zavarovanje pri zavarovalnicah lahko vključuje nezgodno smrt, invalidnost, dnevno nadomestilo in nadomestilo za bolnišnični dan, rento za invalidnost … 

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine velja 24 ur na dan, ne glede na to, ali se nezgoda zgodi v vrtcu, šoli, doma ali med počitnicami. 
Obseg kritja se od zavarovalnice do zavarovalnice razlikuje.

Z Avto Krko do najugodnejšega zavarovanja

Pri nas lahko izbirate med vsemi večjimi zavarovalnicami, zato lahko ponudbo prilagodimo tako, da bo za vas najprimernejša in najugodnejša.

Nezgodno zavarovanje za športnike

Namenjeno je vsem amaterskim in profesionalnim športnikom, ki so člani športnih organizacij. Ta vrsta nezgodnega zavarovanja lahko krije nezgodno smrt, invalidnost, dnevno nadomestilo, nadomestilo za bolnišnični dan in stroške zdravljenja, rento za invalidnost … 

Nezgodno zavarovanje za športnike

Družinsko nezgodno zavarovanje

Za varnost celotne družine poskrbi družinsko nezgodno zavarovanje. V tem primeru lahko zavarujemo vse člane družine zgolj z eno zavarovalno polico in s tem dodatno privarčujemo, posamezne zavarovalnice pa nudijo poleg osnovnih kritij za nezgodno smrt, invalidnost, dnevno in bolnišnično nadomestilo, še druge ugodnosti.

Kolektivno nezgodno zavarovanje

Kolektivno nezgodno zavarovanje je namenjeno predvsem zaposlenim v podjetju, zanj pa se lahko odločijo tudi člani društev, organizacij, tečajev ali klubov. Zavarovanje je prilagojeno zahtevam podjetja in na ta način zagotavlja različen obseg kritja.

Med zavarovalnicami to vrsto zavarovanja ponuja več zavarovalnic. Predvsem nudijo nadomestilo za nezgodno smrt, trajno invalidnost, bolnišnično nadomestilo, dnevno nadomestilo, nezgodno rento in smrt zaradi bolezni. Kolektivno nezgodno zavarovanje pa lahko krije še stroške zdravljenja, enkratno nadomestilo za bolnišnično zdravljenje in zlom kosti.

Nezgodno zavarovanje za starejše

Nezgodno zavarovanje za starejše je namenjeno vsem, ki so stari med 60. in 80. letom starosti in so v času sklenitve zavarovanja zmožni samostojno opravljati osnovne življenjske potrebe. Zavarovanje lahko krije nezgodno smrt, invalidnost, zlome, izpahe in opekline, fizioterapevtsko zdravljenje in bolnišnično nadomestilo.

Nezgodno zavarovanje za starejše

Pogosta vprašanja

Kdo vse lahko sklene Nezgodno zavarovanje?

Nezgodno zavarovanje lahko sklenemo vsi, ki nismo imeli resnejših predhodnih telesnih poškodb, nismo invaliti, imamo znake hudih bolezni ali smo čustveno nestabilni.

Ali starost vpliva na višino premije nezgodnega zavarovanja?

Starost vpliva na višino premije. Starejši kot smo, višja bo naša premija.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi