ZAVAROVANJA

Prednosti skupinskega zavarovanja

Potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti le ob sklenitvi zavarovanja

V primeru skupinskega zavarovanja voznega parka dobimo potrdilo o avtomobilski odgovornosti (ki ga sicer potrebujemo za registracijo vozila) le na začetku, ko se vozilo doda na skupno zavarovalno polico. To potrdilo nam velja vse do tedaj, ko je vozilo na polici oziroma dokler ga ne odjavimo iz prometa.

Premija se v tem primeru obračuna na začetku zavarovalnega leta z akontacijo in na koncu leta s poračunom premije. S tem se izognemo vsakoletnim skrbem o poteku zavarovanja, prihranimo čas in lažje načrtujemo stroške na letni ravni.

Zavarujemo lahko različne tipe vozil

To so avtomobilsko zavarovanje, gospodarska in tovorna vozila ter delovni stroji z lastnim pogonom.

Če želimo skleniti zavarovanje avtomobilske odgovornosti za delovne stroje brez lastnega pogona, ga moramo skleniti s premoženjskim zavarovanjem.

White vans in a row

Vsakemu vozilu posebej lahko določimo zavarovalno vsoto in zavarovalna kritja

V okviru skupinskega zavarovanja se vsakemu vozilu posebej določi zavarovalna vsota in želena kritja glede na naše potrebe in želje. Ob sklenitvi zavarovanja so tako na skupni avtomobilski polici določeni:

  • vozila, za katera sklepamo zavarovanja,
  • zavarovalna vsota vsakega vozila posebej,
  • katera zavarovanja želimo imeti,
  • premijski razred oziroma bonus – malus,
  • doplačila in popusti.

Plačilo v enkratnem znesku ali na obroke

Skupinsko zavarovanje voznega parka nam omogoča, da se znotraj podjetja sami odločimo, ali bomo zavarovalno polico poravnali v enkratnem znesku ali v obrokih po dogovoru.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi