Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki avtomobilskih zavarovanj

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več.Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Popusti ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja

Zavarovalnice nam ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja ponujajo različne ugodnosti. Ugodnosti niso enaki pri vseh zavarovalnicah, zato jih moramo dobro preveriti.

Popusti pri avtomobilskem zavarovanju:

  • mlada družina – 10 % popust pridobijo družine, ki imajo otroke mlajše od 7 let,
  • invalidi – popust pridobijo z odločbo o oprostitvi letne dajatve za uporabo cest,
  • tečaj varne vožnje – 5 % do 10 % pridobijo vozniki, ki so opravili tečaj varne vožnje,
  • več let brez škode – popust pridobijo vozniki, ki več let niso povzročili škode,
  • paketni popusti – popusti, ki jih ponujajo zavarovalnice v primeru sklenitve paketnih zavarovanj.
Family with toddler girl choosing a car in a car showroom
full-shot-man-wheelchair-with-car
Close up portrait of pleasant looking female with glad positive expression, being satisfied with unforgettable journey by car, sits on driver`s seat, enjoys music. People, driving, transport concept

Zavarovanje za mlade voznike začetnike

Kadar prometno nesrečo povzročijo mladi vozniki, ki imajo vozniško dovoljenje manj kot 3 leta, se lahko terja določen % od nastale škode. Ker so ti zneski običajno veliki, je priporočljivo zavarovati mladega voznika. To pomeni, da ob sklenitvi zavarovanja avtomobilske odgovornosti lahko doplačamo premijo ali sklenemo polico za zavarovanje mladega voznika, s čimer se izognemo plačilu škode v primeru nesreče.

Višjo zavarovalno premijo moramo plačati tudi v primeru, če smo voznik brez bonusa. Če smo kot voznik brez bonusa povzročili prometno nesrečo, “pademo” v slabši premijski razred. Slabši premijski razred lahko pomeni izgubo bonusa, kar pomeni višje plačilo zavarovalne premije.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Vse, kar morate vedeti
o avtomobilskem zavarovanju

Nesreča nikoli ne počiva in podobno velja tudi na naših cestah. Za brezskrbno vožnjo vsi vozniki potrebujemo avtomobilsko zavarovanje, ki ga sklenemo ob nakupu osebnega vozila ali katerega koli drugega motornega vozila v cestnem prometu. Avtomobilsko zavarovanje je tudi pogoj, da vozilo vsako leto “registriramo”.

Happy customer buying new car at dealership.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se bonifikacija lahko prenaša iz zavarovalnice na zavarovalnico?

Seveda. V kolikor se zavarovanec odloči, da zamenja zavarovalnico, se bonus pridobljen na prejšnji zavarovalnici, lahko prenese.

Ali lahko zavarovanje plačamo na obroke?

Da, pri vseh zavarovalnicah je možno plačilo na obroke, bodisi preko trajnika pri vaši banki ali preko položnic. Maksimalno število obrokov je 10 ali 11, odvisno od zavarovanja in zavarovalnice. 

Ali se pridobljen bonus deduje?

Bonus se podeduje z vozilom, za kar pa potrebujete sklep o dedovanju in original zavarovalno polico preminulega lastnika.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi