Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki polic za vozni park

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več.Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

O zavarovanju

Sklenemo lahko zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje avtomobilskega kaska, zavarovanje za poškodbe voznika (AO+), avtomobilsko asistenco kot tudi kasko karambol, avtomobilsko in pravno zaščito ter GAP zavarovanje.

Avtomobilsko zavarovanje lahko sklenemo za vsako vozilo posebej, kadar pa gre za večje število vozil (10 ali več), pa nam je na voljo tudi skupinska avtomobilska polica.

Če v času trajanja zavarovanja kupimo novo vozilo, ga enostavno priključimo k skupni zavarovalni polici.

insurance-agent-working-during-site-car-accident-claim-process-people-car-insurance-claim
Aerial view of parking area.

Prednosti skupinskega zavarovanja

Prednosti skupinskega zavarovanja

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

So pogoj za skupinsko avtomobilsko polico vozila iste blagovne znamke?

Ne, s skupinsko avtomobilsko polico je mogoče zavarovati vozila različnih blagovnih znamk prav tako različne tipe vozil (osebne avtomobile, gospodarska vozila, tovorna vozila, delovne stroje z lastnim pogonom).

Prednost skupinske avtomobilske police je v tem, da plačujete eno premijo za vsa vozila (ine ne za vsako vozilo posebej).

Je potrebno pri nakupu novega (dodatnega) vozila spreminjati skupinsko polico?

Pri skupinski polici so načeloma vsa vozila pokrita z enakim zavarovanjem. Novo vozilo se na skupinsko polico samo doda.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi