Uporabljamo piškotke, da izboljšamo vašo izkušnjo na tej spletni strani. Izberete lahko, katere vrste piškotkov dovolite. Svoje preference lahko spremenite kadarkoli. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na vašo izkušnjo na tej spletni strani. Več se lahko naučite z ogledom naše Politike piškotkov.


Funkcionalni piškotki

Piškotki, potrebni za omogočanje osnovne funkcionalnosti spletnega mesta.

Ime piškotkaNamen in opis piškotkaOsebni podatkiVeljavnostSoglasje uporabnika
sogoPiškotek “sogo” služi shranjevanju nastavitev dostopnosti, izbranih s strani uporabnika. Te nastavitve lahko vključujejo prilagoditve velikosti pisave, barvnih shem ali drugih funkcij dostopnosti. Namen piškotka je zagotoviti, da se uporabnikove nastavitve dostopnosti ohranijo med obiskom različnih strani ali ob ponovnem obisku spletnega mesta. Piškotek namenjen vsem, primarno pa osebam s posebnimi potrebami ali invalidnostmi.Ne shranjuje osebnih podatkov.30 dni/

Piškotki za analizo delovanja

Piškotki, namenjeni spremljanju uporabe spletnega mesta za izboljšanje njegove učinkovitosti.

Ime piškotkaNamen in opis piškotkaOsebni podatkiVeljavnostSoglasje uporabnika
_gaTa piškotek v sklopu orodja Google Analytics sledi številu obiskov uporabnikov na spletnem mestu, ob prvem obisku in ob njihovem zadnjem obisku. Piškotek je potreben za razlikovanje med uporabniki in sejami.Ne shranjuje osebnih podatkov.1 letoPotrebno soglasje uporabnika.
_gidTa piškotek je sledilni piškotek, ki se v sklopu Google Analytics orodja uporablja za razlikovanje med uporabniki. Uporablja se za shranjevanje in posodabljanje edinstvenega identifikatorja za vsakega obiskovalca, kar omogoča razlikovanje med različnimi uporabniki, ki dostopajo do spletnega mesta. Ta piškotek igra ključno vlogo pri ustvarjanju analitičnih poročil v okviru Google Analytics, kar olajša analizo interakcije uporabnikov s spletnim mestom. Gre za sejni piškotek.Ne shranjuje osebnih podatkov.1 danPotrebno soglasje uporabnika.
_gat_Ta piškotek se v sklopu Google Analytics orodja uporablja za omejevanje hitrosti poizvedb na spletnem mestu. Njegova glavna funkcija je ohranjanje učinkovitost , tako da preprečuje prekomerno poizvedovanje, kar lahko vodi do preobremenjenosti strežnikov.Ne shranjuje osebnih podatkov.1 ura/

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 130/22 s spremembami; v nadaljevanju ZEKom-2), ki je začel veljati leta 2022, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Vaše nastavitve za nameščanje piškotkov

Z izbiro nastavitev lahko nadzirate, katere piškotke naša spletna stran namešča na vašo napravo. Nastavitve se shranijo samodejno ob osvežitvi strani.

Z izbiro nastavitev spodaj lahko nadzirate, katere piškotke naša spletna stran namešča na vašo napravo. Nastavitve se shranijo samodejno ob osvežitvi strani. 

Nastavi piškotke

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi