Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za svoje družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovnih enotah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovnih enotah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki zavarovanj Specialisti

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Katera dodatna zdravstvena zavarovanja poznamo?

  • Specialisti z asistenco
  • Specialisti nezgoda
  • Zavarovanje zobozdravstvenih storitev
  • Zavarovanje operacij

Kaj pridobimo z zavarovanjem zobozdravstvenih storitev?

Z zavarovanjem zobozdravstvenih storitev pridobimo povrnitev delnih ali celotnih stroškov, ki nastanejo pri obisku zobozdravnika (bela zalivka, implantat, mostiček, preventiva in protetika).

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Kaj pridobimo z zavarovanjem Specialisti z asistenco?

Ko pri osebnem zdravniku prejmemo napotnico za pregled pri specialistu, je ključnega pomena hitra in učinkovita obravnava. To pa je zaradi dolgih čakalnih vrst v zdravstvu pogosto zgolj naša želja, zato se mnogi odločijo za samoplačniške zdravstvene storitve.

Doctor examines X-ray of patient with foot injury closeup

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko časa traja zavarovanje Specialisti?

Zavarovanje Specialisti preneha z datumom, ki je na zavarovalni polici naveden kot konec zavarovanja. Običajno traja 4 leta, po preteku štirih let, pa ga lahko podaljšamo za enako obdobje. Zavarovanje nam preneha tudi v primeru neplačevanja premij. Takrat nam zavarovalnica lahko razdre zavarovalno pogodbo.

Kakšna je zavarovalna vsota?

Zavarovalna vsota pri zavarovanju Specialisti je poljubna, saj zavarovalnice ponujajo različne pakete, ki skrajšajo pot do zdravnika specialista, zdravil in zdravstvenih storitev.

Ali so potni stroški kriti, ko želim uveljavljati zavarovanje?

Termin in kraj zdravstvene obravnave vedno poteka v dogovoru z zavarovancem. Potni stroški pri uveljavljanju zavarovanja niso kriti, saj to v večini primerov ni potrebno. Če je le mogoče, so obravnave in preiskave vedno v bližini prebivališča zavarovanca.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi