Zakaj zavarovati preko nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Zakaj izbrati posredništvo?

Zavarovalno posredništvo je namenjeno večji varnosti in pomoči podjetjem pri sklepanju zavarovanj.

Zavarovalni posrednik deluje v korist zavarovanca in svetuje, da se na podlagi ponudb zavarovalnic odloči za najprimernejšo zavarovalno rešitev.

Podjetje pridobi z zavarovalnim posrednikom strokovno pomoč na področju svetovanja glede primernih zavarovanj, sklepanju zavarovalnih pogodb in reševanju nastalih škod. Storitev zavarovalnega posredovanja je brezplačna, saj je posrednik plačan s strani zavarovalnice, s katero je sklenjena zavarovalna pogodba.

Sodelovanje podjetja z zavarovalnim posrednikom lahko prispeva k večjim finančnim prihrankom pri sklenjenih zavarovanjih.

professional-lawyer-explaining-reviewing-business-contract-with-female-client-office-caucasian-woman-listening-her-male

Najdite zavarovanje po vaši meri

Svetovali vam bomo glede najugodnejših ponudb zavarovanja, za katerega se zanimate.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi