Zakaj zavarovati preko nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki polic za zavarovanja odgovorosti

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Katere vrste zavarovanj odgovornosti poznamo?

Zavarovanja odgovornosti ščitijo zavarovanca pred odškodninskimi zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo lahko povzročili pri opravljanju dejavnosti.

Poznamo različne vrste zavarovanj odgovornosti:

Zavarovanje splošne odgovornosti

Pri izvajanju dejavnosti lahko zaradi nenadnega in presenetljivega dogodka pride do škode in posledično do odškodninskega zahtevka tretje osebe, ki lahko predstavlja velik finančni izdatek. Zavarovanje krije odgovornost za škodo, ki ima za posledico:

  • telesne poškodbe, obolenja ali smrt osebe
  • poškodbo, uničenje ali okvaro stvari

Zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti

Zagotavlja vam ustrezno zaščito v primeru odškodninskega zahtevka tretje osebe zaradi napake v izdelku ali pomanjkljivo opravljenih del in storitev na izdelku, ki ima za posledico:

  • telesne poškodbe, obolenja ali smrt osebe
  • poškodovanje stvari kamor se vgradi vaš izdelek

Zavarovanje poklicne odgovornosti

Pri opravljanju poklica lahko nehote pride do strokovne napake, ki ima za posledico odškodninski zahtevek vašega naročnika ali tretje osebe.
Zavarovanje je namenjeno zdravstvenim delavcem, odvetnikom, arhitektom, notarjem, računovodjem, zavarovalnim in nepremičninskim posrednikom.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi