Zakaj zavarovati pri nas?

Zavarovanje izgube vrednosti vozila

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Zavarovanje po vaši meri

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Vsa zavarovanja na enem mestu

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Skupaj poiščemo vam najprimernejšo

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki avtomobilskih zavarovanj

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več.Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Kaj krije avtomobilska asistenca?

Avtomobilska asistenca je zavarovanje, ki ga lahko sklenemo pri katerikoli zavarovalnici, ki ponuja to vrsto zavarovanja. Kot že ime pove, je neke vrste naš osebni asistent, kadar z vozilom obstanemo na cesti zaradi njegove okvare, nezgode, kraje ali težav s ključi ali gorivom, ne glede na to, ali se nahajamo doma ali v tujini.

Obseg kritja je v največji meri odvisen od ponudbe zavarovalnice, pri kateri imamo sklenjeno to vrsto zavarovanja.

Kaj krije avtomobilska asistenca?
Happy customer buying brand new car at local car dealership.

Kje jo lahko uveljavljamo?

Ljudje se vse bolj zavedamo, kako pomembna je avtomobilska asistenca, saj veliko časa preživimo v svojih vozilih. To je zagotovo eden od razlogov, da je ponudba zavarovanja avtomobilske asistence danes resnično zelo pestra. Izkušnje govorijo, da nam zavarovalnice, na vseh enotah Avto Krke, zagotavljajo najboljšo storitev avtomobilske asistence. 

V vseh enotah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali asistenco po vaši meri. Za ureditev najboljše avtomobilske asistence članstvo ni pogoj.

Avtomobilsko asistenco uveljavljamo pri tisti zavarovalnici, pri kateri imamo sklenjeno to vrsto zavarovanja. Zato ni nobenega razloga, da se na dopust ali potovanje ne bi odpravili še bolj brezskrbno, le dobro moramo preveriti celotno ponudbo.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali avtomobilska asistenca krije material in rezervne dele avtomobila?

Avtomobilska asistenca ne krije stroškov materiala in rezervnih delov avtomobila. Je pa v zavarovalno kritje vključena dostava teh delov, vendar le v primeru, če imamo sklenjeno zavarovanje asistence z dovolj velikim obsegom kritja.

Ali avtomobilska asistenca krije tudi morebitne poškodbe voznikov?

Ne, avtomobilska asistenca ne krije morebitnih poškodb voznikov. Te krije zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) oziroma AO plus, če je voznik udeležen v prometni nesreči kot povzročitelj.

Ali je pri avtomobilski asistenci vključeno tudi nadomestno vozilo?

Osnovna zavarovanja avtomobilske asistence ne vključujejo nadomestnega vozila. Če pa izberemo zavarovanja z večjimi obsegom kritja, potem je vključeno tudi nadomestno vozilo, vendar je trajanje njegove uporabe zelo različno – odvisno od posamezne zavarovalnice in limita kritja.

Za registracijo vašega vozila poskrbimo mi

Z našim kalkulatorjem si informativno izračunajte stroške registracije za vaše vozilo.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi