Spoznajte Krkija!

Krki je hiter, učinkovit in prijazen robot, ki mu lahko popolnoma zaupaš svoje vozilo. Je njegov najzvestejši prijatelj, ki ga spremlja že od samega začetka, ko skupaj zapeljeta prve kilometre na cesti.

Prav Krki je namreč tisti, ki bo potrdil njegovo brezhibnost in pripravljenost na vožnjo na tehničnem pregledu ter vam s tem zagotovil varno vožnjo.
Je izredno hiter in učinkovit, vse podatke, potrebne za registracijo vašega vozila, vpiše v svojo brihtno glavo v zelo kratkem času.
Ob strani vam stoji tudi v najtežjih trenutkih, saj s svojim zavarovanjem poskrbi, da se lahko, ob morebitnih poškodbah, vaše vozilo vrne nazaj na cesto brez večjega finančnega stresa.

Krki je izjemno prijazen tudi do tujcev, saj ima vgrajen program za kontrolo skladnosti vozil iz tujine, s katerim omogoča vožnjo po naših cestah.
Je tudi učitelj za vse tiste, ki vozite avtobuse in tovorna vozila. V svojih delavnicah vas nauči uporabljati tahograf – napravo, ki vam omogoča varčno vožnjo in jasen vpogled v prevoženo pot.

Krkijeve pobarvanke

Dragi starši. Krki je pripravil nove pobarvanke, ki jih bodo vaši najmlajši kreativno pobarvali. Pobarvanke najdete na povezavah spodaj.

Krki vas vabi, da se poleg barvnega izziva lotite tudi risbice. Narišite Krkija, kot ga želite. Tako risbico kot pobarvanko opremite s svojimi podatki in jo pošljite po pošti na naslov:

Avto Krka d.o.o.
za Krkija
Cankarjeva cesta 16
1000 Ljubljana

Vaš trud in kreativnost bo Krki nagradil!

Pobarvanke za otroke

Izberite pobarvanko Krkija, ki je vašemu otroku najljubša.

Krki, ne jezi se!

Vprašajte na najbližji poslovalnici Avto Krka o družabni igri Krki, ne jezi se.

Igra vsebuje:

  • 1 obojestransko igralno tablo (Dve igri: Krki, ne jezi se in S Krkijem na rally),
  • 4 modre, 4 rdeče, 4 zelene in 4 rumene igralne figure,
  • 1 kocko,
  • navodila.

Komplet iger Krki, ne jezi se ponuja zabavo predvsem otrokom starejšim od treh let. Krki mora na svoji poti do cilja premagati številne izzive v igrah Krki, ne jezi se in S Krkijem na rally.

Skozi simpatične prigode, ki vam jih ponuja Krki, boste spoznali, kako pomembna je tehnična izpravnost vozila in kaj vse potrebujemo, da se lahko varno odpravimo na pot. Izzivi bodo še bolj zabavni, če pri igri uporabljate igralne karte, ki vas na poti do cilja, na šaljiv način nagradijo oz. spodbudijo, da v prometu ravnate varno in odgovorno.

Navodila

IMG_20230614_110359_resized_20230614_110835715-1
krki-knjizica

Knjižica Krkijeve prigode

V ilustrirani knjižici Krkijevih prigod boste lahko svojim najmlajših podrobneje predstavili Krkija in njegovo zgodbo.
V knjižici je tudi preprosta igra Krkijev spomin.

Prenesi knjižico

Krkijeva pesmarica

Pesmice v Krkijevi pesmarici so delo osnovnošolskih otrok, ki so sodelovali v Krkijevem literarnem natečaju S Krkijem na pot.
V knjižici najdete bon za 30 % popust pri nakupu plišaste igrače Krki.

Prenesi pesmarico

krki-pesmarica
Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi