ZAVAROVANJA

Ključne prednosti zavarovanja Specialisti

Ko pri osebnem zdravniku prejmemo napotnico za pregled pri specialistu, je ključnega pomena hitra in učinkovita obravnava. To pa je zaradi dolgih čakalnih vrst v zdravstvu pogosto zgolj naša želja, zato se mnogi odločijo za samoplačniške zdravstvene storitve.


7 Prednosti zavarovanja Specialisti

Zakaj bi plačevali specialistične preglede in postopke, ko pa smo tovrstne obravnave lahko brez visokih stroškov deležni s sklenitvijo zavarovanja Specialisti? Verjetno je popolnoma jasno, da nam ta ponuja ogromno prednosti:

1. Hiter dostop do specialista

Hiter dostop do specialista je ključnega pomena za zgodnje odkrivanje bolezni in preprečevanje njenega nadaljnjega razvoja. Z zavarovanjem Specialisti smo deležni specialistične obravnave brez čakalnih vrst. V povprečju se na obravnavo čaka le 7 dni. Vse, kar potrebujemo, je napotnica osebnega zdravnika.

2. Pravočasno do zahtevne diagnostike

Če ne vemo, v čem je vzrok naših težav, jih ne moremo zdraviti. Zato je pravočasna diagnostika ključnega pomena za čim hitrejše zdravljenje in reševanje zdravstvenih težav, s čimer je okrevanje bistveno hitrejše.

3. Brez doplačil za zdravila na beli recept

Kakovostnega zdravljenja si danes marsikdo ne more več privoščiti tudi zaradi visokih cen zdravil in zdravstvenih storitev. Zato je to veliko lažje z zavarovanjem Specialisti, ki vključuje tudi zdravila na beli recept.

Z Avto Krko do najugodnejšega zavarovanja

Pri nas lahko izbirate med vsemi večjimi zavarovalnicami, zato lahko ponudbo prilagodimo tako, da bo za Vas najprimernejša in najugodnejša.

4. Specialistična obravnava brez doplačil

Ker so nam z zavarovanjem Specialisti določene zdravstvene storitve, preiskave in zdravila na voljo popolnoma brezplačno, postane zdravljenje za naše denarnice veliko bolj prijaznejše. S tem se lahko izognemo številnim samoplačniškim zdravstvenim storitvam, ki so za marsikoga predrage.

5. Hitra vrnitev v aktivno življenje

Zaradi vseh kritij, ki nam jih nudi zavarovanje Specialisti, je vrnitev v aktivno življenje po poškodbi ali bolezni bistveno hitrejše. Razlog je v hitrih specialističnih obravnavah brez vrst in optimalnemu poteka zdravljenja, ki celotnem procesu okrevanja prinaša boljše rezultate.

Brezskrbno zavarovanje specialisti
Zavarovanje Specialisti
Prednosti zavarovanja specialisti

6. Kakovostne zdravstvene storitve

Mreža vrhunskih izvajalcev zdravstvenih storitev je zagotovilo za kakovostne zdravstvene storitve po vsej Sloveniji. Hitra odzivnost in strokovnost izbranih specialistov se je že večkrat izkazala za ključnega pomena pri končnem rezultatu zdravljenja.

7. Asistenčne storitve

Z zavarovanjem Specialisti smo deležni tudi asistenčnih storitev, ki nas usmerjajo v procesu zdravljenja. Na ta način se lahko popolnoma posvetimo svojemu okrevanju, medtem ko za iskanje specialistov običajno poskrbijo asistenčni centri.

Dostopnost