Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki zavarovanja za mlade voznike

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Kdo je mladi voznik?

Mladi voznik oziroma voznik začetnik je voznik motornega vozila do dopolnjenega 21. leta starosti in voznik motornega vozila dve leti od prve pridobitve vozniškega dovoljenja, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali tujini.

Voznik začetnik je tudi voznik motornega vozila dve leti od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil katere od kategorij A2, A ali B, čeprav že ima vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorij AM, A1, B1, F ali G.

close-up-view-driving-instructor-holding-checklist-while-background-female-student-steering-driving-car_342744-688
close-up-female-hand-shifting_1163-2657
OPOZORILO

Previdno na cesti

Za vse voznike začetnike tako velja, da v organizmu ne smejo imeti alkohola, medtem ko so udeleženci v cestnem prometu. Za tak prekršek se jim odvzame vozniško dovoljenje.

Prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja pa se jim izreče tudi v primeru, če v obdobju dveh let dosežejo ali presežejo sedem kazenskih točk v cestnem prometu.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Dodatno usposabljanje voznikov začetnikov

Voznik začetnik, ki ima v Republiki Sloveniji stalno ali začasno prebivališče in je v Republiki Sloveniji opravil vozniški izpit in pridobil vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije ali A2 ali A ali B, mora opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov.

Driving school or test. Beautiful young woman learning how to drive car together with her instructor.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo je voznik začetnik?

Voznik začetnik je vsak voznik motornega vozila do dopolnjenega 21. leta starosti in voznik motornega vozila v obdobju dveh let od prve pridobitve vozniškega dovoljenja za vožnjo motornih vozil, ne glede na to, ali je bilo pridobljeno v Republiki Sloveniji ali v tujini.

Kdaj govorimo o vožnji s spremljevalcem?

O vožnji s spremljevalcem govorimo, kadar vozi vozilo v cestnem prometu oseba, ki še nima pravice voziti samostojno in jo v vozilu spremlja oseba, ki ni učitelj vožnje. Oba morata pri tem izpolnjevati predpisane pogoje za takšno obliko udeležbe v cestnem prometu.

Na vozilu, ki ga vozi oseba v spremstvu, mora biti nameščena magnetna odsevna tablica L. Tablica mora biti nameščena na levi polovici zadnje strani vozila. Tablico lahko kupite na vseh enotah Avto Krke.

Za registracijo vašega vozila poskrbimo mi

Z našim kalkulatorjem si informativno izračunajte stroške registracije za vaše vozilo.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi