ZAVAROVANJA

Kaj krije premoženjsko zavarovanje?

Pogosto se zgodi, da našega premoženja ne zavarujemo v celoti. Razlogi za to so običajno povezani z višino zavarovalne premije. Vendar v primeru nastanka škodnega primera, nam zavarovalnica krije le škodo, ki je bila krita z naslova našega nezgodnega zavarovanja.
Ker na naše premoženje vsakodnevno prežijo številne nevarnosti, nam zavarovalnice ponujajo različna kritja znotraj premoženjskih zavarovanj z različnimi kritji. Med najpogostejšimi so:

Požarno zavarovanje

Požari so glavni razlog za velike materialne škode na nepremičninah, zato je to ena najpogostejših oblik zavarovanj. Požarno zavarovanje krije uničenje ali poškodovanje vseh zavarovanih stvari, ki je nastalo zaradi požara, kot posledica strele, eksplozije, viharja in drugih nevarnosti.

Zavarovanje za izliv vode

Čeprav imajo vodovodne instalacije praviloma dolgo življenjsko dobo, pa se sčasoma lahko na vodovodni napeljavi pojavi okvara. Ta je najpogostejši vzrok za izlitje vode v našem domu, ki lahko povzroči veliko materialno škodo na gotovih tleh, pohištvu in drugih premičninah v našem domu.

Zavarovanje za različne vremenske ujme

Različne vremenske ujme so zaradi segrevanja ozračja vse pogostejše. In ekstremni vremenski pojavi lahko na naših nepremičninah povzročijo veliko materialno škodo. V izogib temu lahko izberemo katerega od zavarovanj, ki krijejo škodo v primeru viharja, poplave, udara strele, toče, obilnih snežnih padavin in še mnogo drugega.

Potresno zavarovanje

Po številu in moči potresov Slovenijo uvrščamo med aktivnejša potresna območja, na katerem se lahko vsakih nekaj let močneje stresejo tla, manjših potresnih sunkov pa smo deležni dnevno. Potresno zavarovanje nam krije uničenje ali poškodovanje stanovanjske nepremičnine in premičnine, ki so del objekta.

Zavarovanje za izliv vode
Potresno zavarovanje
Požarno zavarovanje

Zavarovanje vlomne tatvine

Ker nepridipravi in tatovi nikoli ne počivajo, je prav, da čim bolje zavarujemo opremo, stroje, aparate, umetniška dela in druge dragocenosti. Zavarovanje vlomne tatvine nam krije škodo, ki je nastala zaradi loma ali razbitja stekla ali drugih zavarovanih stvari.

Z Avto Krko do najugodnejšega zavarovanja!

Pri nas lahko izbirate med vsemi večjimi zavarovalnicami, zato lahko ponudbo prilagodimo tako, da bo za Vas najprimernejša in najugodnejša.

Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje splošne odgovornosti krije odškodninsko odgovornost zaradi nesreče, ki ima za posledico telesne poškodbe, obolenja ali smrt. Prav tako pa krije tudi poškodbo, uničenje ali okvaro stvari. V tem primeru nam zavarovanje krije stroške obrambe pred neupravičenimi odškodninskimi zahtevki tretjih oseb.

Zavarovanje steklenih površin

Med premoženjskimi oblikami zavarovanja je zelo pogosto tudi zavarovanje stekla. To krije škodo, ki nastane zaradi počenja, loma ali razbitja stekla. Steklene površine so nepogrešljiv del vsake nepremičnine, zato je njihovo zavarovanje nujno, če se želimo izogniti večjim finančnim izdatkom v primeru njihovega poškodovanja.

Zavarovanje kibernetske zaščite
Zavarovanje odgovornosti
Zavarovanje steklenih površin

Pravna zaščita

Z naslova zavarovanja pravne zaščite nam zavarovalnica krije stroške odvetnikov in pravnih svetovanj tako na zasebnem kot tudi poklicnem področju. Ta oblika zavarovanja nam nudi pravno zaščito na področju kazenskega in odškodninskega prava.

Zavarovanje kibernetske zaščite

Z razvojem računalniške tehnologije in svetovnega spleta, je vse pogostejše tudi zavarovanje kibernetske zaščite. S tega naslova imamo zagotovljeno strokovno pomoč pri obnovi arhiva osebnih podatkov, obnovi programske opreme, varnostnih nastavitev in antivirusnih programov.

Domska asistenca

S sklenjeno domsko asistenco smo lahko brez skrbi v primeru, ko nas v našem domu doleti neprijeten dogodek oziroma situacija. Če nam poči vodovodna cev ali nam vdrejo v stanovanje in se ta ne da več zapreti, nam domska asistenca 24 ur na dan, 7 dni v tednu pri tem priskoči na pomoč.

Strojelom inštalacij

Krije uničenje ali poškodovanje inštalacij stanovanjskih ali ostalih objektov.

Strojelom gospodinjskih naprav in aparatov

Zavarovanje za primer uničenja ali poškodovanja gospodinjskih naprav in aparatov, kot so mikrovalovna pečica, pečica, hladilnik …

Pogosta Vprašanja

 

Katera Premoženjska Zavarovanja ponuja Avto Krka?

Avto Krka ponuja Sava, Triglav Generali in Allianz premoženjska zavarovanja kjer vam bo naše prijazno osebje s svojimi nepristranskim izkušnjami pomagalo izbrati najboljše za vaše potrebe.

Zakaj skleniti Premoženjsko Zavarovanje pri Avto Krki?

Vsa premoženjska zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam. Imamo vpogled v vse zavarovalnice in skupaj z vami bomo poiskali zavarovanje, ki bo vam najbolje ustrezalo in s tem imeli urejeno finančno varnost tako zase kot za svoje družinske člane.
Dostopnost