Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki zavarovanj posevkov in živine

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Zavarovanje pridelkov in zalog

Ekstremni vremenski pojavi, kot so toča, vihar ali poplava, so vse pogostejši in nevarnost, da zaradi njih ostanemo brez težko prigaranega pridelka, je vedno večja.

Da se temu izognemo, lahko sklenemo zavarovanje pridelkov in zalog, s katerim se razbremenimo takšnih skrbi.

Če smo vpisani v register kmetijskih gospodarstev, potem lahko izkoristimo tudi sofinanciranje zavarovalne premije s strani države.

Farmer picking up apples in orchard
Layer of protective ice covering fruit trees
Hail in hands
dry corn field

Nevarnosti, pred katerimi lahko zavarujemo pridelke

 • toča,
 • požar,
 • mraz,
 • strela,
 • poplava,
 • vihar,
 • preobilne padavine ali meteorološka suša,
 • poljščine (žita, industrijske rastline, krmne rastline),
 • vinograde,
 • sadovnjake,
 • hmeljske nasade,
 • vrtnine …

Zavarovanje živine

Rejene živali so prav tako pomemben del kmetijskega gospodarstva, še posebej, če so vir našega zaslužka. Ker so to živa bitja tako kot mi, je priporočljivo, da jih zavarujemo, če se želimo izogniti dodatnim stroškom.

Živali lahko zavarujemo za naslednje nevarnosti:

 • pogin živali zaradi nezgode ali bolezni,
 • zakol z izdano veterinarsko napotnico,
 • ekonomski zakol,
 • stroški zdravljenja,
 • pogin ploda med porodom,
 • izgube plemenske sposobnosti živali.
cows on pasture in austrian alps

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Anonymous chef harvesting fresh vegetables on a farm

Kmetijsko zavarovanje

Kmetijska dejavnost marsikomu pomeni edini vir zaslužka, zato je zavarovanje eden od najboljših načinov, da si zagotovimo varnost.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko zavarujem zaščitne mreže, ki jih uporabljamo v sadovnjaku in vinogradu?

Da. Del zavarovanja kmetijskih stavb je tudi zavarovanje zaščitnih mrež, v kolikor se odločite za to.

V kolikšnem času je potrebno prijaviti škodo?

Škodni primer je treba prijaviti čim prej. Možnosti za prijavo škode je več, in sicer je možno to urediti preko spletne prijave na strani zavarovalnice, pri kateri imate sklenjeno zavarovanje, osebno na škodnih centrih ali v poslovalnici zavarovalnice ali pri zavarovalnem zastopniku. Če imate telefonsko številko za prijavo škode, lahko slednje uredite tudi s telefonskim klicem.

Ali zavarovanje gospodarskih živali vključuje tudi nevarnosti raznih obolenj živali?

Zavarovanje za gospodarske živali krije tudi nevarnosti različnih obolenj kot je na primer obolenje dihal, obolenje prebavnega trakta in vimen.

Od česa je odvisna višina premije?

Višina premije je odvisna od vrste, starosti in tržne vrednosti živali, zavarovalne vrednosti, gospodarskega namena in dodatnih kritij.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi