Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim potrebam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki premoženjskih zavarovanj

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Zavarovalnica Generali deluje v Sloveniji od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več.Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Kritja, ki jih lahko vključimo v domsko zavarovanje

Požarno zavarovanje

Požari so glavni razlog za velike materialne škode na nepremičninah, zato je to ena najpogostejših oblik zavarovanj.

Zavarovanje za izliv vode

Čeprav imajo vodovodne instalacije praviloma dolgo življenjsko dobo, pa se sčasoma lahko na vodovodni napeljavi pojavi okvara ali nenamerno poškodovanje.

Zavarovanje za vremenske ujme

Različne vremenske ujme so zaradi segrevanja ozračja vse pogostejše. In ekstremni vremenski pojavi lahko na naših nepremičninah povzročijo veliko materialno škodo.

Potresno zavarovanje

Po številu in moči potresov Slovenijo uvrščamo med aktivnejša potresna območja, na katerem se lahko vsakih nekaj let močneje stresejo tla, manjših potresnih sunkov pa smo deležni dnevno.

Zavarovanje vlomne tatvine

Ker nepridipravi in tatovi nikoli ne počivajo, je prav, da čim bolje zavarujemo opremo, stroje, aparate, umetniška dela in druge dragocenosti.

Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje splošne odgovornosti krije odškodninsko odgovornost zaradi nesreče, ki ima za posledico telesne poškodbe, obolenja ali smrt.

Zavarovanje steklenih površin

Steklene površine so nepogrešljiv del vsake nepremičnine, zato je njihovo zavarovanje nujno.

Pravna zaščita

Ta oblika zavarovanja nam nudi pravno zaščito na področju kazenskega in odškodninskega prava.

Zavarovanje kibernetske zaščite

Z razvojem računalniške tehnologije in svetovnega spleta, je vse pogostejše tudi zavarovanje kibernetske zaščite.

Domska asistenca

S sklenjeno domsko asistenco smo lahko brez skrbi v primeru, ko nas v našem domu doleti neprijeten dogodek oziroma situacija.

Strojelom inštalacij

Krije uničenje ali poškodovanje inštalacij stanovanjskih ali ostalih objektov.

Strojelom gospodinjskih naprav in aparatov

Zavarovanje za primer uničenja ali poškodovanja gospodinjskih naprav in aparatov, kot so mikrovalovna pečica, pečica, hladilnik …

Kaj krije premoženjsko zavarovanje?

Pogosto se zgodi, da našega premoženja ne zavarujemo v celoti. Razlogi za to so običajno povezani z višino zavarovalne premije. Vendar v primeru nastanka škodnega primera, nam zavarovalnica krije le škodo, ki je bila krita iz naslova našega premoženjskega zavarovanja.

Ker na naše premoženje vsakodnevno prežijo številne nevarnosti, nam zavarovalnice ponujajo različne oblike zavarovanj z različnimi kritji.

Parents and daughter playing hide and seek outside near house

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je premoženjsko zavarovanje obvezno?

Premoženjsko zavarovanje je ena od oblik zavarovanj, ki ni obvezno. Ker pa je zgolj en nepredviden dogodek dovolj, da ostanemo brez vsega svojega premoženja, je vsekakor zelo priporočljivo. Čeprav je še vedno veliko ljudi, ki se zanj ne odločijo, pa si z njim zagotovimo večjo finančno varnost.

Dostopnost