Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki zavarovanja za traktor

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

O zavarovanju

Tako kot ostala motorna vozila morajo biti tudi traktorji registrirani. To pomeni, da imajo opravljen tehnični pregled ter urejeno in veljavno zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Moramo pa poudariti, da mora biti vsak traktor v cestnem prometu tehnično brezhiben, imeti mora prižgane luči, če pa ob tem vleče traktorski priključek, mora biti ustrezno opremljen z rumeno utripajočo lučjo.

A farmer with a tractor, combine at a field in sunlight. Confident, bright colors
Shot Of Farmers Son Through the Front Window of a Tractor Enjoying the View – Stock Photo

Osnovno in kasko zavarovanje traktorjev

Postopek registracije traktorja, ki presega hitrost 40 km/h, lahko lastniki uredimo v vseh poslovalnicah Avto Krke, v katerih lahko opravimo tehnični pregled traktorja in uredimo ustrezno zavarovanje, pri čemer lahko izbiramo med osnovnim in kasko zavarovanjem za traktor.

Če imamo traktor, ki ne presega hitrosti 40 km/h, lahko uredimo podaljšanje registracije, tehničnega pregleda in zavarovanja na katerem od traktorskih terenov Avto Krke.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Tehnični pregled traktorja na terenu

Vabljeni vsi lastniki traktorjev kategorij T1, T2, T3 in T4 na navedeno lokacijo terena.

Lastnike traktorjev T5, ki presegajo hitrost 40 km/h in traktorskih priklopnikov nad 3500 kg, pa zaradi spremembe Pravilnika o tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil (Ul. RS, št. 43/19), vljudno vabimo na našo enoto.

Tehnični pregled traktorja na terenu

ak-tap-1

Pogosto zastavljena vprašanja

Katera kategorija vozniškega dovoljenja je potrebna za vožnjo s traktorjem?

Za vožnjo s traktorjem je potrebno vozniško dovoljenje kategorije F.

Kaj je obvezna oprema traktorja, ki je udeležen v prometu?

Traktor, ki je udeležen v cestnem prometu mora imeti komplet prve pomoči za avtomobiliste, varnostni trikotnik (za označitev, da je vozilo ustavljeno na cestišču), ki mora biti homologiran po Pravilniku UN/ECE R 27 in najmanj eno podložno zagozdo. V kolikor je na traktor pripeto priklopno vozilo je potrebna še ena podložna zagozda.

Za registracijo vašega vozila poskrbimo mi

Z našim kalkulatorjem si informativno izračunajte stroške registracije, tehničnega pregleda
in zavarovanja za vaše vozilo.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi