Zakaj zavarovati pri nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki zavarovanja za tovorno vozilo

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Truck driver loving his job and showing okay gesture sign while sitting in his truck cabin.

Osnovno in kasko zavarovanje tovornih vozil

Podobno kot pri avtomobilskem zavarovanju nam je tudi pri zavarovanju tovornih vozil na voljo osnovno in kasko zavarovanje. Poleg izbire zavarovanja na ceno zavarovanja tovornih vozil vpliva tudi nosilnost vozila. Zato moramo biti še posebej pozorni na podatka o nosilnosti in skupni dovoljeni masi.

Na podlagi nosilnosti tovorna vozila delimo v dve skupini:

  • tovorna vozila z nosilnostjo do 3,5 tone in
  • tovorna vozila z nosilnostjo nad 3,5 tone.

Poleg osnovnega in kasko zavarovanja pa lahko zavarujemo tudi tovor. V tem primeru sta kriti izguba tovora in škoda, ki zaradi zunanjih in nepričakovanih nevarnosti lahko nastane na tovoru med prevozom.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se tudi pri zavarovanju tovornega vozila upošteva premijski razred?

Premijski sistem deluje pri tovornih vozilih na enak način kot pri avtomobilskem zavarovanju. Prvo zavarovanje boste sklenili v začetnem premijskem razredu in za vsako leto, ko nimate škode, pridobite nekaj bonusa.

Kaj vpliva na ceno zavarovanja za tovorno vozilo?

Na ceno zavarovanja pri tovornem vozilu vpliva nosilnost vozila, ki ju pri tovornih vozilih razdelimo v dve skupini: nosilnost do 3,5 ton in nad 3,5 ton.

Za registracijo vašega vozila poskrbimo mi

Z našim kalkulatorjem si informativno izračunajte stroške registracije za vaše vozilo.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi