Zakaj zavarovati preko nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki polic za premoženjska zavarovanja

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Katero premoženje lahko zavarujemo kot podjetje?

Zavarujemo lahko zgradbe in opremo:

 • Požarno zavarovanje – Zavarujte svoje premoženje pred nevarnostjo požara, strele, eksplozije in drugimi nevarnostmi.
 • Zavarovanje stekla – Zavarujte razbitje stekla, ki so sestavni del zgradb in/ali notranje opreme.
 • Zavarovanje nevarnosti vloma in ropa – Škoda, ki nastane zaradi tatvine, vloma ali ropa, lahko podjetju povzroči veliko izgubo in nepredvidene stroške.
 • Strojelomno zavarovanje – Zavarovanje krije škodo ali okvaro na strojih, napravah in orodjih.
 • Zavarovanje obratovalnega zastoja – Zavarovanje krije delno ali popolno prekinitev obratovanja zaradi ene ali več požarnih nevarnosti (požar, toča, vihar, poplava), ki so povzročile škodo na stvareh.
young-steel-worker-quality-control-inspector-cooperating-while-going-through-paperwork-industrial-building-1
architects-wearing-helmets-plans-1

Gradbeno in montažno zavarovanje

 • Gradbeno zavarovanje – Predmeti zavarovanja so objekti v gradnji (novogradnje, rekonstrukcije, adaptacije) gradbeni in inštalacijski material, gradbeni deli in elektro-strojna oprema ter oprema ki je namenjena vgraditvi v zavarovani objekt.
 • Montažno zavarovanje – Zavarovanje sklene izvajalec montažnih del, lahko pa tudi investitor in krije uničenje ali poškodovanje zavarovanih stvari zaradi temeljnih in dodatnih nevarnosti.

Zavarovanje za opremo, blago, inštrumente in elektroniko

 • Zavarovanje opreme v zakupu – Zavarovanje je namenjeno podjetjem, ki dajejo svojo nepremično opremo (stroje, naprave, aparate) v zakup (najem oziroma leasing). Zavarovanje lahko sklenejo tudi najemniki opreme. Krije nenadno in nepričakovano poškodovanje, uničenje ali odtujitev (vlom ali rop) zavarovanih stvari.
 • Zavarovanje razstavljenega blaga – Namenjeno je podjetnikom, ki razstavljajo svoje blago na sejmih. Zavarovanje krije uničenje ali poškodovanje sejemske opreme in razstavljenega blaga zaradi požara, toče, strele, viharja.
 • Zavarovanje glasbenih inštrumentov – Krije uničenje, poškodovanje ali izginotje glasbenih inštrumentov in njihovih kovčkov, elektroakustičnih aparatov s pripadajočo opremo.
 • Zavarovanje elektronike – Zavarovanje krije stacionarno in prenosno elektronsko opremo za primer uničenja, poškodovanja ali odtujitve (vlom, rop).
giving-tour-modern-factory-1

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

So pogoj za skupinsko avtomobilsko polico vozila iste blagovne znamke?

Ne, s skupinsko avtomobilsko polico je mogoče zavarovati vozila različnih blagovnih znamk prav tako različne tipe vozil (osebne avtomobile, gospodarska vozila, tovorna vozila, delovne stroje z lastnim pogonom).

Prednost skupinske avtomobilske police je v tem, da plačujete eno premijo za vsa vozila (ine ne za vsako vozilo posebej).

Je potrebno pri nakupu novega (dodatnega) vozila spreminjati skupinsko polico?

Pri skupinski polici so načeloma vsa vozila pokrita z enakim zavarovanjem. Novo vozilo se na skupinsko polico samo doda.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi