GENERALI ZAVAROVANJE SPECIALISTI

O Generali zavarovanju Specialisti

Z obveznim zdravstvenim zavarovanjem pridobimo pravico do plačila zdravstvenih storitev in povračila potnih stroškov v obsegu in pod pogoji, določenimi v Zakonu o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem varovanju.
Zavarovane osebe iz obveznega zdravstvenega zavarovanja nimamo vseh zdravstvenih storitev kritih v celoti, zato je priporočljivo, da sklenemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki nas obvaruje stroškov doplačil za zdravstvene storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.
V kolikor pa želimo, si lahko poleg dopolnilnega zavarovanja uredimo tudi dodatno zdravstveno zavarovanje, ki pa lahko krije stroške nadstandardnih zdravstvenih storitev oziroma storitev, ki bi jih sicer morali v celoti poravnati samoplačniško. 

thank-you-visit-good-news

Hitra in enostavna sklenitev
zavarovanja

1

Oddate povpraševanje

2

Prejmete najugodnejše ponudbe

young-girl-pediatrician-consultation-with-her-doctor-1

Moj Zdravstveni Kasko

Za celovito zdravstveno zaščito bo najustreznejši paket Moj zdravstveni kasko.

Paket vključuje dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zavarovanje Specialisti z asistenco, dodatno zavarovanje Zdravil in dodatno zavarovanje Raki. 

Generali Specialist z asistenco

V kolikor se želite izogniti čakalnim vrstam za pregled pri zdravniku specialistu, boste izbrali zavarovalna kritja, ki jih zagotavlja zavarovanje Specialisti z asistenco.

Specialisti z asistenco je zdravstveno zavarovanje, ki vam s sklenitvijo pomaga pri ohranjanju zdravja in vam v primeru bolezni ali poškodbe oziroma samo poškodbe zaradi nezgode, če je sklenjeno zavarovanje s tovrstnim kritjem, omogoča hitro in kakovostno zdravstveno oskrbo.

Zavarovanje vam nudi takojšen dostop do splošnega zdravnika prek video klica in hiter dostop do zdravstvenih storitev pri specialistih izven mreže javne zdravstvene službe ob uporabi asistenčnih storitev za zdravstvene težave, nastale v času trajanja zavarovanja.

elderly-person-calling-doctor-videoconference-attend-consultation-using-mobile-phone-telemedicine-telehealth-retired-adult-talkin-1
male-doctor-with-female-patient-reading-reports-paper

Kaj vse ponuja zavarovanje Generali Specialisti z Asistenco?

Zavarovanje Specialisti z asistenco omogoča hitro pridobitev diagnoze in začetek zdravljenja, optimalni potek zdravljenja, kvalitetne preventivne preglede in preiskave, za vas prilagojeno rehabilitacijo in pravočasni operativni poseg.
Z zavarovanjem pridobite drugo mnenje strokovnjakov iz tujine za novonastale bolezni ali poškodbe ter ob poslabšanju obstoječega zdravstvenega stanja. Specialisti z asistenco odlično dopolnjujejo obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje Specialisti z asistenco krije vse potrebne storitve za diagnozo novonastale bolezni ali nezgode. Zdravstvene storitve, ki so zajete v zavarovanje Specialisti z asistenco so Halo Doktor, specialistična obravnava, zahtevana diagnostična preiskava in drugo zdravniško mnenje. Dodatno lahko izberete še preventivne preglede in preiskave, rehabilitacijo, operacije ter zdravila na beli recept.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali obstaja starostna omejitev za sklepalce zavarovanja Specialisti z asistenco?

Zavarovanje je namenjeno vsem od 1. do 85. leta starosti. Izbirate lahko med že sestavljenimi paketi ali sestavite svoj paket kritij.

Kje velja zavarovanje Specialisti z asistenco?

Zavarovanje krije zdravstvene storitve v Sloveniji izven javnega sistema obveznega zdravstvenega zavarovanja. V tujini je možno koristiti zdravstvene storitve le izjemoma, in sicer v primerih, ki jih predhodno odobri zavarovalnica.

Ali moram pred uveljavljanjem pravic iz zavarovanja dobiti odobritev?

Pred uveljavljanjem pravic pokličite Asistenco zdravje 080 81 10 za predhodno odobritev storitve.

Posvetujte se z našim svetovalcem

Izkoristite priložnost za brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri najustreznejšega paketa zavarovanja za vas.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi