Krvodajalska akcija
NOVICE

Za sodelavce Avto Krke v Brežicah je bil včeraj prazničen dan.

Kri sta darovala tudi člana uprave podjetja.
V Avto Krki smo prvo dejavnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije že začeli, in sicer Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki traja do 4. 6. 2022. V tem mesecu se trudimo javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujati h krvodajalstvu in obveščati preko svojih socialnih kanalov in na vseh naših enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.

Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki je prva akcija skupnega sodelovanja z Rdečim križem Slovenije, je bila tako priložnost za poziv k darovanju krvi tudi v Brežicah. V mestu, kjer ima Avto Krka svojo upravo in zaledne službe, so se namreč zaposleni iz uprave odzvali in udeležili krvodajalske akcije v MC Brežice. Poleg zaposlenih sta kri darovala tudi člana uprave podjetja Avto Krka, Gregor Verstovšek in Jure Verstovšek. Sodelovanje z Rdečim križem Slovenije nam pomeni še korak več k celovitejšemu vseslovenskemu sodelovanju na humanitarnem področju.

Vaša Avto Krka
#vednozanesljivi
Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi