Katera avtomobilska zavarovanja ponuja Sava?

Premium paket

AO, AO Plus, avto kasko, tatvina, divjad, parkirišča, stekla in svetlobna telesa, nadomestno vozilo, asistenca

Osnovni paket

AO, AO Plus, avto kasko, tatvina, asistenca

Mini paket

AO, AO Plus, prometna nesreča, toča, divjad, parkirišča, stekla in svetlobna telesa

Fleksi paket

AO, vsa ostala kritja si lahko izberemo sami

Kasko totalka

Avto kasko, pri čemer si ostala kritja izberemo sami

SAVA AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE

O zavarovanju

Znotraj avtomobilskih zavarovanj, ki nam jih ponuja Zavarovalnica Sava, lahko zavarujemo osebna vozila, tovorna vozila, avtobuse, traktorje, motorna kolesa, priključna vozila, tirna vozila, delovna vozila, vozila v salonih in lahka prevozna sredstva.

Med posameznimi paketi pa se razlikuje tudi višina premije, ki je odvisna tudi od nabavne vrednosti novega vozila, starosti, namena uporabe, višine pridobljenega bonusa.

Photo of a business woman sitting in a car putting on her seat belt

Hitra in enostavna sklenitev
zavarovanja na daljavo

1

Oddate povpraševanje

Preko spletnega obrazca oddate povpraševanje ali nas pokličete.

2

Prejmete najugodnejše ponudbe

Preko spletnega obrazca oddate povpraševanje ali nas pokličete.

3

Podpis na daljavo in sklenitev

Preko spletnega obrazca oddate povpraševanje ali nas pokličete.

Kaj vključuje Sava avtomobilsko zavarovanje?

Sava avtomobilsko zavarovanja poskrbi, da na cesti nikoli ne ostanemo sami. Zato njihovo avtomobilsko zavarovanje vključuje naslednje dodatne storitve in popuste:

Quick Check

Vsi pooblaščeni avtomobilski servisi Zavarovalnice Save nam v primeru nezgode omogočajo hitro cenitev avtomobilske škode in popravilo vozila. Za celoten postopek cenitve in plačilo računa poskrbi Zavarovalnica Sava.

Izbira med različnimi paketi

Vsi zavarovanci lahko izbiramo med različnimi paketi avtomobilskih zavarovanj in jih tako prilagodimo lastnim željam in potrebam.

Pomoč in svetovanje

V primeru nejasnosti ali vprašanj sta nam na voljo strokovna pomoč in svetovanje, zaradi česar je končna odločitev lažja.

Zavarovanje izgube vrednosti vozila

V primeru sklenitve kasko zavarovanja z vključenim kritjem kraje lahko dodatno zavarujemo tudi razliko med fakturirano in tržno vrednostjo vozila, kar lahko uveljavljamo v primeru totalne škode ali kraje vozila v Republiki Sloveniji.

Ohranitev 50 % bonusa ob prvi prijavljeni škodi

Vsem zavarovancem v 1. premijskem razredu s 50 % popusta Zavarovalnica Sava ob prvi prijavljeni škodi zagotavlja ohranitev tega bonusa in razvrstitev v 4. premijski razred.

20 % popusta za vozila s protivlomnimi napravami

Vsa vozila, ki imajo vgrajene naprave Mul-T Lock, Defend-Lock, SQ Track, Track8, SLEDENJE, GPS SOS, so pri sklenitvi zavarovanja deležna 20 % in 10 % popusta vsa vozila, ki so opremljena s protivlomnimi napravami Haicom HI-601 VT, G 19-B, Autrace, Easytracker, Teltronika, Ropotala (velja za kombinacijo T-kraja).

Sava avtomobilska asistenca

Zavarovalnica Sava je vzpostavila zelo širok program avtomobilske asistence za vse voznike in potnike v vozilu. V ta namen je oblikovala 4 različne pakete asistenčnih zavarovanj, ki se med seboj razlikujejo glede na obseg in višino kritij.

Woman Calling for help, her car broke!
handsome father pointing on something while teaching smiling teen son driving car

Sava MladiVoznik

V kategorijo »mladi voznik« spadajo vsi tisti, ki imajo manj kot tri leta vozniških izkušenj (od prve pridobitve vozniškega dovoljenja), in vsi tisti kandidati za voznika, ki vozijo s spremljevalcem. Zavarovanje »MladiVoznik« je popolnoma samostojno zavarovanje, ki je vezano na voznika in ne na osebno vozilo.

Kaj potrebujete za sklenitev zavarovanja?

Čas je dragocen. Ne izgubljajte ga in oddajte povpraševanje še danes.

  • Zavarovalno polico iz preteklega zavarovalnega obdobja
  • Prometno dovoljenje vozila (VIN številko vozila)
  • Davčno številko
  • Osebni dokument
  • Za zavarovanje mladi voznik: osebni dokument voznika in datum rojstva

Posvetujte se z našim svetovalcem

Hiter odziv, strokovna razlaga in svetovanje. Lahko se dogovorite za termin s svetovalcem na eni izmed naših enot, sestanek s svetovalcem, klic svetovalca ali mu pošljete e-sporočilo. Vprašanja lahko posredujete preko tega obrazca.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi