Zakaj zavarovati preko nas?

Poskrbimo za varno prihodnost in finančno neodvisnost

Z ureditvijo ustreznih zavarovanj bomo brezskrbnejši, zagotovili si bomo finančno varnost tako zase kot za družinske člane v primeru nesrečnih in nepredvidenih naključij.

Poskrbimo za celovite zavarovalne storitve na enem mestu

Z ureditvijo zavarovanja pri nas bomo poskrbeli, da bo vaše pogodbeno razmerje z zavarovalnico prilagojeno vam in vašim željam. Zavarovalna polica je zagotovilo, da bo zavarovalnica v primeru škodnega primera ali v drugih dogovorjenih primerih izplačala dogovorjen znesek ali opravila dogovorjeno storitev.

Zavarovanje prilagodimo vam in vašim potrebam

V vseh poslovalnicah Avto Krke se vam bomo posvetili in skupaj z vami poiskali zavarovanje po vaši meri. Z nami lahko govorite tako o avtomobilskem kot življenjskem, premoženjskem, zdravstvenem in nezgodnem zavarovanju, turističnem pa tudi o zavarovanju za vašega hišnega ljubljenčka.

Uredimo zavarovanja vseh vrst

Ponudba zavarovalnic za osebna, poslovna in premoženjska ter druga zavarovanja je zelo pestra in se med posameznimi zavarovalnicami razlikuje. Na vseh poslovalnicah Avto Krke bomo poskrbeli, da skupaj pregledamo in vam predstavimo vse možnosti izbranega zavarovanja za vas.

Ponudniki Kolektivnih zavarovanj

Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica. S sodobnimi rešitvami omogoča hitro in enostavno opravljanje storitev, tudi na daljavo.

Zavarovalnica Triglav z znanjem, izkušnjami in finančno močjo že več kot 120 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

V Sloveniji deluje od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Razvijajo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev.

Že več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več. Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.

Smiling business woman leading a meeting

Katere vrste kolektivnih zavarovanj poznamo?

Z razlogom pravijo, da zdravi zaposleni so srečni zaposleni. To je za vse delodajalce še kako pomemben podatek, če si želijo pozitivno naravnan kolektiv.

V ta namen so delodajalcem danes na voljo različne vrste kolektivnih zavarovanj.

Kolektivno nezgodno zavarovanje

V okviru kolektivnega nezgodnega zavarovanja se lahko zavarujejo vsi zaposleni ali le skupina zaposlenih.

Kolektivno zavarovanje specialistov z asistenco

Pripomore k pravočasnemu postavljanju diagnoze, ki je ključnega pomena za začetek in potek zdravljenja.

Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje

Le s pravočasnim dodatnim varčevanjem lahko poskrbimo, da bomo tudi v pozni starosti živeli svoje sanje.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Kolektivna zavarovanja in njihove ugodnosti

S skrbjo za dobro počutje zaposlenih na delovnem mestu lahko bistveno izboljšamo tako njihovo zadovoljstvo kot tudi delovno učinkovitost.

Uspešne organizacije se tega zelo dobro zavedajo, zato s sklenitvijo različnih kolektivnih zavarovanj še posebej skrbijo za zdravje in prihodnost zaposlenih.

Diverse People in GYM

Pogosto zastavljena vprašanja

Komu je namenjeno kolektivno zavarovanje?

Kolektivno zavarovanje je namenjeno podjetjem, ki želijo poskrbeti za finančno varnost svojih zaposlenih ali za njihove družinske člane v primeru nezgodne smrti ali nezgodne invalidnosti.

Ali kolektivno zavarovanje krije tudi poškodbo pri opravljanju dela?

S kolektivnim nezgodnim zavarovanjem lahko poskrbite tudi za take primere. Vsak delodajalec, ki sklene kolektivno zavarovanje, lahko izbira med dvema možnostima:

  • da je zaposleni zavarovan le v času opravljanja rednega dela oziroma,
  • da je zaposleni zavarovan tako med delom kot v prostem času.
Dostopnost