Katera zavarovanja motorja ponuja Triglav?

Mali paket

Mali paket Triglav zavarovanja motorja ponuja poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) tudi zavarovanja voznika (AO+).

Veliki paket

Poleg avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanja voznika (AO+), Veliki paket Triglav zavarovanja motorja vključuje še splošni kasko, kombinacijo delnega kaska in sicer požarne nevarnosti in naravne nesreče ter krajo.

Comfort paket

Comfort paket Triglav zavarovanja motorja poleg vseh zavarovanj Velikega paketa nudi še avtomobilsko asistenco Comfort (Predmet zavarovanja so motorji z močjo nad 4kW. Preverite višino kritij asistence Comfort, ki jo lahko sklenete le skupaj z AO in se izključuje z avtomobilsko asistenco Mini in avtomobilsko asistenco Plus).

Riding motorbike. Beautiful sexy brunette woman in leather jacket sitting on retro style motorcycle getting ready for the ride.
TRIGLAV ZAVAROVANJE MOTORJA

O zavarovanju

Za nekatere ljudi je morda vožnja z motorjem edina cenovno dostopna oblika osebnega motoriziranega prevoza, motorna kolesa z majhno prostornino pa so najpogostejše motorno vozilo v najbolj naseljenih krajih. Za varno in brezskrbno vožnjo bomo kot odgovorni lastniki poskrbeli za tehnično brezhibnost motorja, varno in vidno opremo ter ustrezno zavarovanje.

Katero zavarovanje izbrati?

S sklenitvijo zavarovanja za motor boste v primeru prometne nesreče varni pred finančno izgubo.

Pri izbiri zavarovanja vam bomo svetovali in upoštevali vse dejavnike, ki vplivajo na zavarovalni paket, njegovo kritje in ceno.

Zavedamo se, da so ključni dejavniki pri izbiri paketa, starost in vrednost motorja, letno število prevoženih kilometrov, pogostost vožnje in posledično, ali greste z motorjem tudi v tujino ter vozne navade, kot so, mesto parkiranja, vožnja v lastni režiji oz. s sovoznikom.

motorcycle-helmet
Motorcycle driving school.

Kako do dodatnega popusta?

Z opravljanjem varne vožnje pridete do dodatnega popusta pri zavarovanju motorja.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

1

Oddate povpraševanje

2

Prejmete najugodnejše ponudbe

Kaj je Triglav Paket Avtomobilno?

Pri Zavarovalnici Triglav so avtomobilsko zavarovanje razširili v paket AvtoMobilno in s tem omogočili, da zavarujemo različne oblike mobilnosti, ki jih uporabljamo mi in naši družinski člani: kolo, električno kolo, električni skiro, rolko in druga prevozna sredstva.

Paket AvtoMobilno nudi ob sklenitvi novega ali obnovi avtomobilskega zavarovanja:

  • Zavarovanje odgovornosti in asistence kolesarjev in uporabnikov posebnih prevoznih sredstev.
  • Zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu.
  • Zavarovanje prtljage V ali NA vozilu (primer: kovček na motorju).
Man on sport motorcycle outdoor on the road

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se lahko vozim z motorni kolesom po Sloveniji tudi, če mi je zavarovanje poteklo?

V Sloveniji je zakonsko obvezno zavarovanje odgovornosti (AO) za vsa motorna kolesa, ki se uporabljajo na javnih cestah. To pomeni, da morate imeti veljavno zavarovanje, če želite z motornim kolesom voziti po slovenskih cestah. Če vam je zavarovanje poteklo, potem ne morete zakonito voziti z motornim kolesom in tvegate kazen in tudi odgovornost za morebitne škode, ki bi jih povzročili drugim osebam.

Zakaj se priporoča zelena karta za zavarovanje motornega vozila?

Zelena karta je mednarodno zavarovalno potrdilo, kjer v primeru policijske kontrole v državah sistema zelene karte omogoča enostavno izkazovanje veljavnosti obveznega zavarovanja odgovornosti (AO). Prav tako v primeru prometne nesreče pomaga pri lažji izmenjavi podatkov in uveljavljanju odškodninskega zahtevka.
Sama karta vsebuje tudi telefonske številke posameznih držav, kjer lahko dobite informacije o uveljavljanju odškodninskih zahtevkov za prometne nesreče.

Posvetujte se z našim svetovalcem

Izkoristite priložnost za brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri najustreznejšega paketa zavarovanja za vas.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi