TRIGLAV TURISTIČNO ZAVAROVANJE

O zavarovanju

Vsi upamo, da bodo naša potovanja v tujino potekala brez težav, vendar ni vedno tako.

Ko zapravite svoj težko prislužen denar za in na počitnicah, ga je smiselno zavarovati pred nepredvidenimi dogodki, ki bi lahko vaše potovanje ogrozili.

V izogib nepredvidljivim dogodkom in stroškov povezanih z njimi, izberite paket zavarovanja potovanja v tujini z najboljšo garancijo za varno potovanje.

happy-beautiful-mother-kids-travel-by-car-near-sea-1

Hitra in enostavna sklenitev
zavarovanja

1

Oddate povpraševanje

2

Prejmete najugodnejše ponudbe

Katero turistično zavarovanja potrebujem?

To je odvisno od vaših osebnih okoliščin in načrta potovanja.
Preden primerjate pakete turističnega zavarovanja, ocenite, katero kritje potrebujete za svoje potovanje. Je to kritje zdravstvenih stroškov, kritje izgube prtljage, kritje odpovedi.

Zavarovalnica Triglav ponuja 3 različne pakete turističnih zavarovanj in sicer
PAKET A, PAKET B in PAKET C.

PAKET A

Peket A krije zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco (stroški prevoza in nujnih zobozdravstvenih posegov), zavarovanje stroškov bivanja bližnjih v primeru hospitalizacije zavarovanca v tujini, zavarovanje odgovornosti, zavarovanje prekinitve potovanja ali kasnejše vrnitve z njega, zavarovanje zlorabe plačilnih in kreditnih kartic ter zavarovanje stroškov izdelave novih dokumentov.

PAKET B

Paket B krije vse, kar je vključeno v PAKET A z dodanim zavarovanjem prtljage in osebnih stvari (razen za denar, vrednostne papirje, dragocenosti ter prtljago in osebne stvari proti nevarnosti tatvine).

PAKET C

Paket C krije vse, kar vključujeta paketa A in B z dodanim zavarovanjem stroškov zaradi zamude oziroma odpovedi letalskega leta.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

Za vas bomo pridobili najugodnejšo ponudbo zavarovanja, za katerega se zanimate.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj skleniti zavarovanje potovanj v tujino?

Zavarovanje začne veljati šele naslednji dan po sklenitvi zavarovanja in plačilu premije ali kasneje. Zato ga sklenite najpozneje na dan pred potovanjem, ne glede na to, kje ga boste sklenili.

Ali je možno zavarovati odpoved potovanja?

Pri Zavarovalnici Triglav imate na voljo samostojno Zavarovanje odpovedi turističnih potovanj in Zavarovanje odpovedi večkratnih potovanj v tujino. Slednje lahko sklenete kot razširitev paketa C celovitega Zavarovanja potovanj v tujino.

Ali mi zavarovanje krije izgubo dokumentov ali prtljage na potovanju oziroma izdelavo novih dokumentovin povrnitev stroške izgubljene prtljage?
  • Izdelava novih dokumentov je krita v vseh paketih, in sicer pri paketu A in B do 60 evrov, pri paketu C pa do 110 evrov. Prtljaga in osebne stvari so zavarovane pri paketih B in C.

Posvetujte se z našim svetovalcem

Izkoristite priložnost za brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri najustreznejšega paketa zavarovanja za vas.

Dostopnost