Podpis sporazuma RKS
NOVICE

Avto Krka podpisala dogovor o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije

Najbolj plemenita dejanja so tista, s katerimi pomagamo drugemu.

Tako je pred podpisom dogovora o sodelovanju Avto Krke in Rdečega križa Slovenije dejal Boštjan Novak, strokovni sodelavec za krvodajalstvo pri RKS. Dolgoletni tradiciji krvodajalstva v Sloveniji se z današnjim dnem uradno pridružujemo tudi zaposleni Avto Krke. Na upravi podjetja smo namreč danes dopoldne podpisali Dogovor o medsebojnem sodelovanju ter se zavezali k tesnejšemu sodelovanju in medsebojni pomoči predvsem na področju krvodajalstva. Dogovor o sodelovanju sta podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije. Današnji podpis dogovora za zaposlene v Avto Krki pomeni korak naprej k še celovitejšemu vseslovenskemu sodelovanju na humanitarnem področju.
Prvo aktivnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije smo že začeli, in sicer Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki traja od 4. 5. do 4. 6. 2022. V tem mesecu bomo javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujali in obveščali preko svojih socialnih kanalov in na vseh naših enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.
Ker vsaka kapljica šteje in ker lahko vsak zdrav posameznik s tem humanim dejanjem prispeva k rešitvi marsikaterega življenja, pa bomo v prihodnje ponudili pomoč tudi pri organiziranju krvodajalskih akcij v prostorih podjetja Avto Krke.

 

IMG_2592
IMG_2597
1D8A4512
1D8A4586
IMG_2586
Dostopnost