Krki je hiter, učinkovit in prijazen robot, ki mu lahko popolnoma zaupate svoje vozilo. Je njegov najzvestejši prijatelj, ki ga spremlja že od samega začetka, ko skupaj zapeljeta prve kilometre na cesti.

 

Prav Krki je namreč tisti, ki bo potrdil njegovo brezhibnost in pripravljenost na vožnjo na tehničnem pregledu ter vam s tem zagotovil varno vožnjo.
Je izredno hiter in učinkovit, vse podatke, potrebne za registracijo vašega vozila, vpiše v svojo brihtno glavo v zelo kratkem času.
Ob strani vam stoji tudi v najtežjih trenutkih, saj s svojim zavarovanjem poskrbi, da se lahko, ob morebitnih poškodbah, vaše vozilo vrne nazaj na cesto brez večjega finančnega stresa.Krki je izjemno prijazen tudi do tujcev, saj ima vgrajen program za kontrolo skladnosti vozil iz tujine, s katerim omogoča vožnjo po naših cestah.
Je tudi učitelj za vse tiste, ki vozite avtobuse in tovorna vozila. V svojih delavnicah vas nauči uporabljati tahograf - napravo, ki vam omogoča varčno vožnjo in jasen vpogled v prevoženo pot.