Katera zavarovanja motorja ponuja Generali?

Avtomobilska odgovornost (AO)

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) krije materialno in nematerialno škodo, ki jo z motorjem nenamerno povzročite tretji osebi in njegovemu premoženju. Krije tudi škodo sopotnika na vašem motornem kolesu, ne pa vas kot voznika.

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO+)

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO+) je za motoriste še posebej priporočljivo, saj skrbi, da ste v primeru telesnih poškodb upravičeni do zavarovalnega nadomestila.

Zavarovanje za tujino

Zavarovanje za tujino krije stroške zdravljenja v tujini, prevoz v domovino, izgubo ali krajo osebnih dokumentov in prtljage.

Kasko zavarovanje motorja

Kasko zavarovanje motorja vam zagotavlja, da bo vaše motorno kolo zavarovano v primeru nastale škode, ki jo povzročite sami sebi, in škode, ki je nastala zaradi nepredvidljivih dogodkov.

Resizable-Photo-1

Generali asistenca

V primeru okvare ali drugih nezgod je odlično imeti Generali asistenco. Ta storitev ponuja kritje stroškov manjših popravil kot so predrtje gume, napačno natočen bencin, itd.

Prav tako asistenca krije prevoz motornega kolesa do ustrezne avtomehanične delavnice. Telefonska številka za pomoč je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

GENERALI ZAVAROVANJE MOTORJA

O zavarovanju

Vožnja z motorjem je svojevrsten užitek, ki obenem združuje nešteto posebnosti.
Pa tudi pravila, ki jih mora upoštevati vsak motorist in se jim temu ustrezno prilagoditi.

Pri Zavarovalnici Generali so pri pripravi zavarovalnih paketov in kritij za motorna kolesa, upoštevali prav vse posebnosti teh dvo, tri ali celo štirikolesnikov.

Resizable-Photo-2
Man on sport motorcycle outdoor on the road

Kaj vpliva na višino premije Generali zavarovanja motorja?

Na višino zavarovalne premije poleg bonusa vpliva:

  • specifična moč motornega kolesa (razmerje med močjo motorja kW in njegovo maso kg),
  • starost zavarovanca ali zavarovalca,
  • velikost paketa in storitev – cena zavarovanja bo v veliki meri odvisna tudi od storitev, ki jih izberete. Nekatere so obvezne medtem ko nekatere izbirne.

Zapisane kriterije upoštevamo pri sklenitvi zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) in pri zavarovanju voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO Plus). Velja samo za motorna kolesa z močjo nad 8 kW.

Hitra in enostavna sklenitev zavarovanja

1

Oddate povpraševanje

2

Prejmete najugodnejše ponudbe

Prednosti Generali zavarovanja motorja

Zavarovanje motorja pri zavarovalnici Generali ima številne prednosti in sicer:

  • Enak bonus kot pri avtomobilih – pomeni, da lahko upravičenci znižajo svojo premijo za zavarovanje glede na število let brez nezgod.
  • Enak premijski razred za kasko zavarovanje – pomeni, da lahko kupci za zavarovanje motorja plačajo enako premijo kot za avtomobilsko kasko.
  • Dodatni 50% popust, če se odrečete vračilu premije ob predčasni prekinitvi zavarovanja.
  • Odkup prve škode – Zavarovalnica plača škodo v polni višini, ne glede na višino franšize.
Resizable-Photo-4

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali potrebujem zavarovati tudi motorna kolesa s hitrostjo do 25 km/h na uro?

Da. V kolikor imate motorno kolo s hitrostjo do 25 km/h, morate po zakonu od 1.7.2017 dalje poskrbeti tudi za za registracijo, tehnični pregled in zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO).

Kje lahko sklenem zavarovanje pri Avto Krki?

Pri Avto Krki je najlažje skleniti zavarovanje tako, da pokličete klicni center na telefonsko številko 051638638, kjer vam bo naše prijazno in usposobljeno osebje svetovalo, kaj je najboljše za vas. Alternativno lahko tudi izpolnite vprašalnik na spletu TUKAJ, kjer bomo prejeli vse potrebne informacije, da vam pripravimo ponudbo.

Posvetujte se z našim svetovalcem

Izkoristite priložnost za brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri najustreznejšega paketa zavarovanja za vas.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi