Brežice so čarobno mesto na obali reke Save, ki slovi po svoji bogati kulturni dediščini. Osrednjo pozornost pritegne mogočni dvorec Brežice, ki izvira iz 16. stoletja in je danes dom muzeja. Poleg svoje zgodovine ponujajo Brežice tudi sprostitev in razvajanje v termalnih vrelcih ter wellness centrih. To prijetno mesto v Sloveniji je odlična destinacija za ljubitelje kulture, zgodovine in sprostitve ob reki Savi.

Avto Krka tehnični pregledi Brežice

S prijaznim osebjem in učinkovitimi storitvami je poslovalnica tehničnih pregledov v Brežicah odlična izbira za vsakega voznika, ki skrbi za varnost na cesti. Dobrodošli na Cesti Svobode 31a v Brežicah.

Bela krajina ob legendarni mejni reki Kolpi navdušuje s podobami steljnikov, poraslih z belimi brezami. Pokrajina je značilna po samosvoji folklori, domačih obrteh, vinu in izvrstnih jedi. Mesto Črnomelj, ki »melje črno«, kot pove njegovo ime, so začeli klicati Črnomelj zaradi mlinarja, ki je v starko preoblečeni dobri vili namesto bele moke namlel črno, pa ga je kaznovala. Danes je mesto po svoji zasnovi v obliki zvezde povezano s cestami, ki peljejo iz Ljubljane, Novega mesta, Zagreba in Reke.

Avto Krka tehnični pregledi Črnomelj

V poslovalnici Črnomelj na Belokranjski cesti 36 skrbi za prebivalce Bele krajine in okoliških krajev strokovna in prijazna ekipa sodelavcev Avto Krka. Novi in prijetni prostor tako vabijo vse, ki želite pri nas opraviti tehnični pregled, novo registracijo vozila ali podaljšanje le-te, uredimo zavarovanje za motorno vozilo brez težav bomo redili tudi katero od ostalih vrst zavarovanj: dopolnilno zdravstveno, turistično, domsko, življenjsko, nezgodno. Na področju tehničnih pregledov, registracij, skladnosti vozil in kontrole tahografov pokrivamo tako kategorijo osebnih, motornih kot gospodarskih vozil.

Tolmin je že stoletja naravno središče pokrajine, po njem se imenuje Tolminsko, prebivalci pa Tolminci. Je naselje na pomolu med rekama Sočo in Tolminko ter na stiku Soške doline, Baške grape in Idrijske doline. Tolmin ima staro mestno jedro, moderno knjižnico, atletski stadion in kakovostna športna igrišča.

Avto Krka tehnični pregledi Tolmin

Za prebivalce tega kraja skrbi tudi ekipa zaposlenih v enoti Avto Krke v naselju Poljubinj, in sicer s tehničnimi pregledi motornih vozil, registracijo ali kontrolo skladnosti vozila, prav tako pa lahko v enoti poskrbimo tudi za ustrezno avtomobilsko zavarovanje ali katero od ostalih vrst zavarovanj.

Dodajmo, da so najpomembnejša naravna znamenitost občine Tolmin Tolminska korita, najnižja in najjužnejša vstopna točka v Triglavski narodni park.

Škofja Loka s Selško in Poljansko dolino je slikovito srednjeveško prizorišče Škofjeloškega pasijona. Ena Loka, dve dolini ter tri pogorja ponujajo neskončno zgodbo ustvarjalnosti.

Avto Krka tehnični pregledi Škofja Loka II

Škofja Loka je srednjeveško mesto jugozahodno od Kranja oziroma severozahodno od Ljubljane in Medvod, ki ima danes nekaj manj kot 12.000 prebivalci in središče istoimenske občine. Na Kidričevi 51c ste dobrodošli v poslovni enoti Škofja Loka II, kjer združujemo vse storitve za vaše vozilo. Naša ekipa sodelavcev bo poskrbela za strokovno, hitro in kvalitetno izpeljano storitev, za katero se boste odločili pa naj bo to tehnični pregled, registracija, preverjanje skladnosti vozila (homologacija) ali kontrola tahografa. Storitve zaokrožujemo s ponudbo vseh vrst zavarovanj.

Izvir Hublja, Otliško okno, poseben rastlinski svet in burja, vse to je Ajdovščina, drugo največje mesto Vipavske doline. Čeprav na prvi pogled daje vtis mirnega podeželskega mesta, je Ajdovščina presenetljivo dinamično, včasih celo impulzivno mesto, polno ustvarjalnega življenja. Med najlepše spomenike preteklosti danes uvrščamo Vipavski Križ – biser v srcu Vipavske doline. Ob sprehodu po mestu skorajda ne morete spregledati lepo ohranjenih stolpov rimske utrdbe, ki jih je nekdaj povezovalo obzidje.

Avto Krka tehnični pregledi Ajdovščina

Avto Krka Ajdovščina kraljuje na Vipavski cesti 6e. S tehničnimi pregledi motornih vozil dopolnjujemo paleto storitev registracijskih postopkov, uredimo kontrolo skladnosti vozil in poskrbimo za pravo in po meri pripravljeno zavarovanje.

Z razglednega stolpa Starega gradu nad Celjem nam pogled seže od s snegom pobeljenega Triglava preko Kamniško-Savinjskih Alp vse do Pohorja in Uršlje gore. Če spustimo pogled malo nižje, bo dober opazovalec videl tudi našo poslovno enoto v Celju. 

Avto Krka tehnični pregledi Celje

Del kompleksa v knežjem mestu smo prevzeli leta 2016 in v njem uredili prostore za tehnične preglede. Poleg hale, ki je v celoti prenovljena in obnovljena, smo leta 2018 začeli graditi prizidek za Zavarovalnico Savo. Leta 2021 je bil objekt okronan z novo zunanjo podobo in lahko rečemo, da je sodoben videz dodana vrednost vsebini in storitvam: tehnični pregledi, registracijski postopki, kontrola tahografov in skladnost vozil ter vsa zavarovanja.

Sodelavci enote v Celju svoje stranke sprejemajo z nasmehom na obrazu in iskricami v očeh.

Gornja Radgona je krasno slovensko mesto ob meji z Avstrijo, s sedežem istoimenske občine leži na desnem bregu Mure ob regionalni cesti Maribor–Murska Sobota in ima 3052 prebivalcev.

Avto Krka tehnični pregledi Gornja Radgona

Med temi prebivalci so tudi sodelavci poslovne enote Avto Krke, ki na Ljutomerski cesti 34 skrbijo, da je vse tako, kot mora biti. Storitev poslovalnice so tako tehnični pregledi motornih vozil kot registracijski postopki, kontrola skladnosti vozil in zavarovanja. Gornja Radgona ima pretežno kmetijsko zaledje z razvitim vinogradništvom.

Tudi zato poslovalnica Avto Krke organizira vsako pomlad in jesen tehnične preglede traktorjev na terenu, da si čim bolje približamo svojim strankam. Radgončani so izjemno ponosni na svoj kraj, kamor vsako leto pride tudi veliko število obiskovalcev iz cele Slovenije. V mestu namreč vsako leto organizirajo mednarodni kmetijsko-živilski sejem, največjo tovrstno prireditev v Sloveniji.

Poslovno enoto Avto Krke imamo tudi v Idriji, mestu UNESCO dediščine drugega največjega rudnika živega srebra na svetu. Idrijo poznamo kot mesto izvirnega čipkarstva in kulinarike ter samosvoje tehnične dediščine. Tudi zaradi posebnega Idrijskega hribovja spada celotno območje Idrije pod UNESCO zaščito. Ima namreč najbolj zapleteno geološko sestavo in je hkrati eno najbolje raziskanih hribovij v Sloveniji.

Avto Krka tehnični pregledi Idrija

Mesto Idrija je dom najmanjše enote Avto Krke z osmimi zaposlenimi. Ekipa sodelavcev s svojim delom skrbi za poslovno in prijetno klimo, tako v odnosu drug do drugega kot do strank. Kako tudi ne, saj živijo v mestu, ki je zaradi svojega prizadevanja na področju čebel in čebelarstva razglašeno za občino najbolj prijazno čebelam.

Tudi naši sodelavci iz Idrije so pridni kot čebele. V enoti v Idriji boste lahko s svojim vozilom opravili tehnični pregled, registracijski postopek, uredili kontrolo skladnosti in zavarovanje.

Krško je mestna občina in se nahaja v vzhodnem delu Slovenije. Sestavljeno je iz dveh nekdanjih naselij, Krškega na desnem bregu Save in Vidma ob Savi, nekdanjega samostojnega naselja, kjer je tudi železniška postaja, na levem bregu reke Save. Je kulturno središče, kar potrjujejo številne kulturne ustanove: grad Rajhenburg, Valvasorjeva knjižnica, Kulturni dom Krško, Kapucinski samostan s cerkvijo, Galerija Krško, Dvorana v parku, Mencingerjeva hiša.

Avto Krka tehnični pregledi Krško

Na vhodu v mesto Krško vas pozdravlja tudi poslovna enota Avto Krke. Izjemna ekipa mladih sodelavk in sodelavcev skrbi, da so posavska motorna vozila tehnično brezhibna. Poleg tehničnih pregledov lahko v enoti Avto Krke v Krškem uredite tudi podaljšanje registracije, opravite kontrolo skladnosti in kontrolo tahografa, prav tako pa boste brez težav uredili zavarovanje za svoje motorno vozilo ali katero od drugih vrst zavarovanj.

Svoje storitve imamo tudi na skrajnem vzhodu Slovenije, v Lendavi. Poslovna enota Lendava je umeščena v prekmursko regijo, blizu slovensko-madžarske in slovensko-hrvaške meje. Če bi iskali sinonim za besedo tega kraja, je to zagotovo multikulturnost: zaradi zgodovinskega razvoja, geografske lege ter sobivanja različnih narodov. Občina Lendava ima status narodnostno mešane občine in dvojezičnost se odraža prav na vsakem koraku.

Avto Krka tehnični pregledi Lendava

Skupina Avto Krka ima v poslovni enoti Lendava osem sodelavcev, ki jim je vedno znova zabavno govoriti med seboj in obenem ponujati učne ure učenja tega res zanimivega narečja. V poslovni stavbi, v kateri je umeščena enota tehničnih pregledov, je še servisna delavnica in lokal s slaščicami iz pohorske kavarne. Sicer pa vam bodo v Lendavi z veseljem ponudili nekaj dobrega iz Lendavskih goric; če boste želeli, boste kozarec rujnega spili še 50 metrov višje, kot je nadmorska višina tega kraja, v lendavskem Vinariumu.

Dostopnost
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z našo Politiko piškotkov.
Nastavitve Sprejmi