Zaradi velikega zanimanja za našo nagradno igro Poletna osvežitev z Avto Krko smo žreb le-te prestavili na petek, 11. 11. 2016. Sodeluj tudi TI!
Poletna osvežitev z Avto Krko v Termah Tuhelj

Nagradna igra “Poletna osvežitev z Avto Krko v Termah Tuhelj”

Skupina Avto Krka vas nagrajuje tudi čez poletje. Za vas smo pripravili nagradno igro »Poletna osvežitev z Avto Krko v Termah Tuhelj«. S Termami Tuhelj bomo izžrebane nagrajence razveselili z darilnimi boni za vikend paket za Terme Tuhelj za celotno družino.

Pravila nagradne igre

Rezultati

Nagradna vstopnica

V nagradnem žrebanju lahko sodeluje vsak, ki obišče eno izmed naših poslovnih enot po Sloveniji, pri nas opravi storitev ali nakup oziroma pravilno in v celoti izpolni vstopnico. Vstopnica se lahko odda v eni izmed naših enot oziroma se posreduje preko pošte na sedež podjetja.

Prenesi prijavnico

Poletna osvežitev z Avto Krko v Termah Tuhelj
Poletna osvežitev z Avto Krko v Termah Tuhelj

Nagradni sklad

  • 3x darilni bon za vikend paket za Terme Tuhelj za celotno družino, ki ga nagrajenec lahko unovči po prevzemu darilnega bona, v skladu s temi Pravili in po predhodnem dogovoru z booking službo Term Tuhelj
  • 3x darilni bon za enodnevno družinsko savnanje in kopanje v Termah Tuhelj, ki ga nagrajenec lahko unovči po prevzemu darilnega bona, v skladu s temi Pravili
  • 30x promocijska majica Avto Krka
  • 30x promocijski odsevnik Avto Krka
  • 30x promocijska kapa Avto Krka
  • 60x promocijski trak za ključe Avto Krka

Nagrade bodo podeljene v mesečnih žrebanjih v skladu s splošnimi pogoji.

Ne čakaj!

Odhiti v tebi najbližjo enoto tehničnih pregledov Avto Krka in sodeluj v nagradni igri.